Címlap Asztalitenisz - Kecskeméti Spartacus Sportkör
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Névnap

Ma 2019. március 19., kedd, József és Bánk napja van. Holnap Klaudia napja lesz.

Időjárás

A KESI-Spartacus asztalitenisz bemutatkozása
Asztalitenisz Tábor 2018
2018. április 23. hétfő, 12:05

 
Pingpongozni vágyókat vár a Kecskeméti Sportiskola
2017. szeptember 22. péntek, 07:28

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér és a Kecskeméti Sportiskola közös asztaliteniszezésre invitálja az eziránt érdeklődő gyermekeket!

 
Nyári táborokat szervez az Asztalitenisz szakosztály
2017. június 07. szerda, 14:20

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér,  és  Kecskeméti Sportiskola – Spartacus szervezésében 2017 nyarán ismét asztalitenisz táborozásra nyílik lehetőség a Széchenyivárosi asztalitenisz csarnokban.

A tábor alatt a gyerekek megismerkedhetnek az asztalitenisz történetével, szabályaival, alapjaival (tenyeres, fonák ütések csoda szervák).
A táborvezető, Fodor Miklós, Nyúl Zsolt és Dékány Ferenc edzők.
A tábor helyszíne: Kecskemét, Széchenyi sétány 11. (Spartacus terem)

A táborok hétfőtől–péntekig, minden nap reggel 8–16-ig tartanak.
1. 2017. 06.19-23. AGORA- Spartacus szervezésében
2. 2017. 07.03-07. AGORA- Spartacus szervezésében
3. 2017. 07. 24-28. KESI - Spartacus szervezésében
4. 2017. 07. 31-04. KESI - Spartacus szervezésében
5. 2017. 08. 07-11. KESI - Spartacus szervezésében
6. 2017. 08. 14-18. KESI - Spartacus szervezésében
7. 2017. 08. 21-25. KESI - Spartacus szervezésében
Ellátás:
Tízórai – ebéd – uzsonna, ebéd a Honvéd kórház ebédlőjében történik.
Heti egy strandolás az időjárástól függően a 3-7. heti táborokban.
Részvételi költségek: 18.000.-Ft/fő/hét
Érdeklődni és jelentkezni: www.kspari.hu oldalon a jelentkezési lap kitöltésével és Fodor Miklósnál a részvételi díj befizetésével lehet.
Jelentkezési lap letölthető INNEN is.
A jelentkezési lap elérhető ezen oldal alján is!
Fodor Miklós elérhetősége: 30/9671996 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
 
Polónyi Nóra ötödik az országos bajnokságon
2017. május 23. kedd, 06:52

A hétvégén (május 13-14.) Polónyi Nóra bemutatkozott az igazoltak között is. Mohácson rendezték a 2017. évi Országos korosztályos utánpótlás bajnokságot, ahol Nóra U-11 kategóriájában indult. Ez a legkisebb korosztály, melynek rendeznek Magyar bajnoki címért versenyt, és ebben a korosztályban még 2 évig versenyezhet Nóri.

Bravúros győzelmeket könyvelhetett el a csoportmérkőzések során. A főtáblán folytatva a jó szereplést döntő szettben minimális különbséggel nyert és jutott a legjobb 8 közé, majd a verseny 2. helyén végző versenyzőtől szenvedett vereséget és végzett az 5. helyen.

Ezzel az eredménnyel feliratkozott az igazoltakat nyilvántartó ranglistára, és kiváló teljesítménnyel megkezdte remélhetőleg hosszú távon sikeres asztalitenisz pályafutását.


 

Polónyi Nóra 2007-ben született Kecskeméten, jelenleg a Béke Általános Iskola 3. osztályos tanulója.

A szakosztály 1. osztályos projektjének köszönhetően kezdett el asztaliteniszezni. Az iskolai edzések mellett a Spartacus edzéseit is elkezdte látogatni. Szorgalmának és tehetségének köszönhetően már hamar megmutatta jeleit annak, hogy érdemes kicsit több energiát fektetnie az asztaliteniszbe.

A 2016-17. évi tanévben Polónyi Nóra I-II. korcsoport Országos Asztalitenisz Diákolimpia győztese!

 
MOATSZ Kupákon járt a Spartacus asztalitenisz szakosztály
2017. április 04. kedd, 06:44

Két kupán is részt vettek a Kecskeméti Sportiskola asztaliteniszezői.

 

A március 25-én, Tatán rendezett újonc MOATSZ Kupán az alábbi versenyzők képviselték a csapatot:

U11 és U13 egyéni: Polónyi Nóra és Klein Máté

Edzők: Fodor Miklós és Nyúl Zsolt

 

A háromnapos ifjúsági MOATSZ Kupa és Országos Ifjúsági csapatbajnokság március 31-én, április 1-jén és 2-án került megrendezésre Budapesten.

Egyéniben indult Tóth Bence, Mezei Levente és Szabó Dániel. Leventének és Dánielnek sikerült megszereznie a selejtezőkörben a csoportelső helyet, a felsőtáblában azonban nem sikerült tovább menetelniük.

A három versenyző csapatban is indult a megmérettetésen a 7. helyet szerezve meg játékukkal.

Edző: Fodor Miklós

 
Polónyi Nóra nyerte az országos asztalitenisz diákolimpiát
2017. február 20. hétfő, 09:17

2017. február 17–19. között zajlott az országos asztalitenisz amatőr diákolimpia döntője Karcagon, a városi sportcsarnokban.

Az asztalitenisz Országos döntőjére Polónyi Nórának sikerült a Bács-Kiskun Megyei döntő megnyerésével kvalifikálnia magát.

Polónyi Nóra 2007-ben született Kecskeméten, jelenleg a Béketéri Általános Iskola 3. osztályos tanulója. A szakosztály 1. osztályos projektjének köszönhetően kezdett el asztaliteniszezni. Az iskolai edzések mellett a Spartacus edzéseit is elkezdte látogatni. Szorgalmának és tehetségének köszönhetően már hamar megmutatta jeleit annak, hogy érdemes kicsit több energiát fektetnie az asztaliteniszbe. Nyúl Zsolt edzővel sokat dolgozva, az idei tanévben a diákolimpia döntőbe jutás volt a cél. A Megyei megnyerése és a mezőny feltérképezése után reálisan a dobogót tűztük ki célként az Országos versenyen. Az Országoson a csoportküzdelmek során magabiztosan játszva került az egyenes kieséses szakaszba, majd 1 szett elvesztése mellett sikerült megnyernie a bajnokságot.

Galéria

Fodor Miklós vezetőedző: nagy öröm ez ismét a szakosztály életében. Nóri egy rendkívüli kislány, szorgalmas, jó tanuló, fegyelmezett és az asztalitenisz utáni érdeklődése 9 éves létére kiemelkedő. Nem olyan régen ugyanebben a korosztályba Szabó Petrának sikerült Országos Bajnoki címet szerezni.

Galéria


 

A versenyről:

Mit is jelent az amatőr: Igazolt versenyzők nem vehetnek részt a versenyen. Az egyéni versenyszámban az 1-2. korcsoportban azok az igazolt kicsik indulhattak, akiknek nem volt 5 ranglista pontnál többje a MOATSZ szeptemberi ranglistáin.

 

 
Fodor Miklós és az asztalitenisz szakosztály
2015. október 02. péntek, 08:59

Fodor Miklós neve a 80-as évek közepe óta forr egybe az asztalitenisszel Kecskeméten. 2009 óta pedig a Kecskeméti Sportiskola asztalitenisz szakosztályának vezetőedzője. Életének nagy részét a Széchényi tér 11. szám alatt tölti, ahogy ő nevezi a „főhadiszálláson” és gyerekek százait tanította már meg a sportág fortélyaira. A Jónyer, Klampár, Gergely trió hatására kezdett el pingpongozni és a mai napig a kecskeméti sportélet tevékeny résztvevője.

 

 

 


Copyright © 2019 Kesi.hu. Minden jog fenntartva.
Készítette: DemiDesign