Címlap Röplabda - leány Archívum A KESI gyermek leány röplabda csapata újra az ország élvonalában
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Névnap

Ma 2019. március 19., kedd, József és Bánk napja van. Holnap Klaudia napja lesz.

Időjárás

A KESI gyermek leány röplabda csapata újra az ország élvonalában
2011. december 14. szerda, 07:50

Ebben az évadban az eddig lezajlott versenyek eredményei beigazolták a sokakban meglévő titkos várakozásokat. A csapatban szereplő fiatalok lelkesedésükkel, tehetségükkel, odaadásukkal és erejükkel érezhetően egy olyan gárdát alkotnak, mely a megfelelő edzésmunkával ötvözve a legszebb sikerekre hivatott. És ezt igazolják az eddigi eredmények is.

Az évad első versenyén 2011. szeptember 17.-én Gödöllőn szerepelt együttesünk. A Vasast 2:1-re, a Gödöllőt 2:1-re, a Runkilt 2:0-ra verte meg. Csapatunk mindhárom ellenfelét legyőzte, de a pontozás rendszere miatt csak a 2. helyen végzett és így az ezüstéremmel tért haza. A csapat különdíját Vezsenyi Adrienn kapta.

 

Ezt követően 2011. október 9.-én Békéscsabán került sor a következő versenyre. Itt is győztes meccseket követőn a döntőig jutottak a lányok legyőzve szép játékkal a Vasast 2:1-re és a KRA-t 2:0-ra. A döntőben a Békéscsaba együttesével kerültünk össze, ahol jó játékkal, de sajnos 1-2-re alulmaradtunk. A verseny különdíját Bondor Blanka kapta.

Ezután került sor Újpesten az egyik legfontosabb versenysorozat, az OGYB első selejtezőjének I. fordulójára. A kezdő meccset a Miskolci SI csapatával játszottuk. Az első szett végére a csapat magára talált, és ezt követően fokozatosan erősödve átvette az irányítást és magabiztos játékkal nyert 3:1-re. Csapatunk az Újpest, majd a Budai XI Se csapatát is verte sima játékkal 3:0-ra. Kitűnt Vígh Dóra remek nyitásaival.

2011. november 19-20.-án Szegeden rendezték meg az egyik legnevesebb és legtöbb csapatot fogadó felkészülési tornát, a Markovics Kupát. A verseny országos kiemelt torna, 26 gyerek csapat, ebből 8 kiemelt együttes vett részt rajta. Csapatunk a Vasas I., Vasas II., KRA I., KRA II., Békéscsaba, Nyíregyházi Móricz és a Gödöllő csapatával együtt került kiemelésre. Csoportunkban a Vasas után a másodikak lettünk, így keresztjátékban a másik csoport győztesével a KRA I.-gyel mérkőztünk. Remek játékkal, egy kiemelkedően izgalmas összecsapáson sikerült 2:0-ra győznünk, és így bekerültünk a döntőbe. Ott már sajnos elfogyott a lendület, és a jobb formában és erőben lévő Békéscsabával szemben alulmaradtunk. Összességében az egész csapat kiemelkedőt nyújtott, a csapat különdíját Kiss Gréta érdemelte ki. A 2-es csapatunk a normál kategóriában a 12. helyen végzett. Ezen a tornán a kiemelt mini csapat szintén nagy sikert ért a Móricz együttesével szemben az ezüstérem megszerzésével. A különdíjat Kanizsai Magdolna kapta. A normál kategóriában további csapataink a 48 csapat közül a 3. (különdíj: Strung Laura) és a 15. helyet szerezték meg. A helyezésekkel a torna legeredményesebb egyesülete lettünk!

A gödöllői Mikulás kupa végre meghozta a legfényesebb érmet gyerekcsapatunknak. 2011. november 27.-én 14 csapat részvételével került a verseny megrendezésre. Itt is az ország legjobb csapatai vettek részt. Álmosan indult a játék, de hatalmas odaadással, lelkesedéssel és fegyelmezett, felnőttes, hiba nélküli játékkal a döntőben a Nyíregyházi Bem Általános iskola csapatának legyőzésével megnyertük a tornát. A csapat legjobbja Kökény Nóra lett, de minden játékos megérdemli a dicséretet kimagasló játéka miatt.

A 2011. év utolsó versenyére az OGYB első selejtezőjének II. fordulójára 2011. december 11.-én került sor. Ugyanazokkal a csapatokkal játszottunk újra (Miskolci SI, Újpest, Budai XI Se), akikkel az I. fordulóban találkoztunk. A lányok végig magabiztos és szép játékkal egyértelmű fölényben játszottak végig és nyerték meg mindhárom mérkőzést 3:0-ra. Remek nyitásaival és leütéseivel kitűnt Bondor Blanka, de csapatunk minden tagja nagyon szépen, magabiztosan és jól játszott.

Ezek után nagy belső erővel tovább készülünk lelkesen! Cél a felkészülési tornákon való minél sikeres részvétel és az OGYB országos döntőbe jutás és ott lehetőség szerint dobogós helyezés elérése! Köszönjük a szülők segítségét, szurkolását, és közreműködését a versenyeken való részvétel során.

A csapat névsora:Bondor Blanka,Csányi Bernadett,Dohi Nikolett,Kiss Gréta,,,Kökény Nóra,Nagy Dóra,Kanizsai Magdolna,Oláh Döníz,Páli Petra,Vezsenyi Adrienn,Vígh Dóra,Vígh Diána,Virányi Hanna

edző: Sándorné Kormos Edit

HAJRÁ KESI!!!

 
FacebookTwitterGoogle bookmarkIWIWSatartlapDel.icio.usLinkter.huvipstart.huMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huJP-Bookmark
Copyright © 2019 Kesi.hu. Minden jog fenntartva.
Készítette: DemiDesign