Címlap Kézilabda Versenynaptár, eredmények Kecskeméti Sportiskola Kézilabda Szakosztályának eredményei 2018. szeptember 24-30.
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Névnap

Ma 2019. március 19., kedd, József és Bánk napja van. Holnap Klaudia napja lesz.

Időjárás

Kecskeméti Sportiskola Kézilabda Szakosztályának eredményei 2018. szeptember 24-30.

Fiú serdülő I. osztály - Kelet

Kecskeméti TE - KESI - Balmazújvárosi KK 26-18

Fiú U14 I. osztály

Békés – Drén KC - Kecskeméti Sportiskola 22-19

Kecskeméti Sportiskola - Balmazújvárosi KK 24-12

Vazul Zsolt edző: Szerettük volna ezt a fordulót is hibátlanul befejezni, de most nem sikerült. A házigazda Békés ellen hullámzó teljesítményt nyújtottunk. Sajnos rengeteg ziccert kihagytunk, nagyon jól védett az ellenfél kapusa. Sajnos a mi kapusaink viszont rossz napot fogtak ki, így teljesen megérdemelten nyert a Békés. Vereségünket nem foghatjuk arra, hogy a két ballövőnk betegség miatt erre a fordulóra nem tarthattak velünk, hiszen a második mérkőzésen az előre megbeszélteket betartva, teljesen megérdemelten nyertünk több mint 10 góllal a jó erőkből álló Balmazújváros ellen.

Fiú U14 III. osztály

Kecskeméti Sportiskola - Kiskunhalas UKC 15-39

Mizse KC - Kecskeméti Sportiskola 29-13

Fiú U12 osztály Badó László régió

Kecskeméti Sportiskola - Makói KC 45-1

Pick Szeged I - Kecskeméti Sportiksola 15-15

Szabó Gabriella edző: 2018.09.29-én az idei évad első fordulójára utaztak el U12-es kézilabdás fiaink Szegedre. A szokásokhoz mérten most is két mérkőzésre került sor. Az első megmérettetésre a Makó csapata ellen került sor, ahol a fiúk nagyarányú győzelmet arattak. A második meccs egy igazi presztízs meccs volt a Pick Szeged 1. csapata ellen. A kezdés igazán jónak volt mondható, de a kezdeti lendület után sajnos a sok technikai hiba miatt az ellenfél vette át a vezetést. Ebből kifolyólag nagyon igyekeznie kellett a fiúknak a második félidőben, hogy nehogy visszavegyék a vezetést. A nagy lelkesedés és a szép csapatmunka, ha a győzelmet nem is, de egy döntetlent hozott a számunkra. Nagyon jó és hasznos mérkőzés volt ez a Szeged ellen, amiből sokat tanulhatunk.

Lány U12 osztály Badó László régió

Kecskeméti NKSE I. - Kecskeméti Sportiskola II. 22-2

Kecskeméti NKSE II. - Kecskeméti Spotiskola I. 10-33

Tiszakécske VSE - Kecskeméti sportiskola II. 5-9

Mizse KC II. - Kecskeméti Sportiskola I. 9-34

 
FacebookTwitterGoogle bookmarkIWIWSatartlapDel.icio.usLinkter.huvipstart.huMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huJP-Bookmark
Copyright © 2019 Kesi.hu. Minden jog fenntartva.
Készítette: DemiDesign