Címlap

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Névnap

Ma 2019. március 19., kedd, József és Bánk napja van. Holnap Klaudia napja lesz.

Időjárás

Sikeresen zárult a kézilabdások LABDAKARÁCSONY kampánya
2017. december 11. hétfő, 15:35

"Néhány hete útnak indítottuk „LABDAKARÁCSONY” elnevezésű kampányunkat, amellyel a Juhari utcai iskola hátrányos helyzetű gyermekeinek szerettünk volna segíteni. A múlt szerdai adománygyűjtő napunk után már nagyon vártuk, hogy átadhassuk ajándékainkat.

December 7-én, csütörtökön eljött a várva várt nap és KESI-s utánpótlás kézilabdásaink átadták az összegyűjtött adományokat a hátrányos helyzetű, rászoruló gyerekeknek. A Juhar utcai iskola tanulói és az ott tanító pedagógusok egyaránt nagy izgalommal és szeretettel várták ifjú kézilabdázóinkat.

Érkezésünk után elhelyeztük a karácsonyfa alá az összegyűlt ajándékokat. Vazul Zsolt, a Kecskeméti Sportiskola Kézilabda Szakosztályának vezetője mondott beszédet és Szabó Gabriellával, fiú U10-es csapatunk edzőjével – aki a Juhar utcai iskolában testnevelést is tanít - adta át hivatalosan is az adományokat. Ezt követően az ott tanuló gyerekek lepték meg saját készítésű ajándékaikkal jótékonykodó sportolóinkat, majd közösen fogyasztottuk el a vendégek által készített finomságokat.

Úgy gondoljuk felejthetetlen pillanatoknak lehettünk szemtanúi ottlétünk során. Az arcokra kiülő öröm, boldogság, meglepettség és néhol egy-egy öröm okozta könnycsepp minden szónál többet mondott!

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik hozzájárultak a „LABDAKARÁCSONY” jótékonysági gyűjtésünkhöz! Segítségetekkel minden gyermek remek élményekkel gazdagodhatott!"

A Kecskeméti Sportiskola Kézilabda Szakosztálya

 
Remekeltek a fiú vízilabdások a hétvégén
2017. december 11. hétfő, 07:27

A Kecskeméti Sportiskola Vízilabda Szakosztályának hétvégi eredményei:

Kőnigh György Gyermek 2006 Bajnokság

ALFA SC - KESI 1:28

A Kecskemétiek a mérkőzés alatt végig jól védekeztek, amiből sok labdaszerzés született. Megúszni a mérkőzés alatt csak nekünk sikerült, köszönhetően a szoros emberfogásnak. Pontos passzok és indítások jellemezték a játékunkat. A csapat szinte minden tagjának sikerült gólt lőnie, ez is mutatja, mennyire játszottak csapatként.

Edző: Adamik Gábor

 

Rusorán Péter 2004 Bajnokság

VASAS - KESI 4:20

Azt kértem mindenkitől, hogy legyen sebesség a vízben; illetve, hogy a Vasas góllövő listát is vezető játékosát vegyük ki a játékból. Sikerült! Nagyon jól védekeztünk és nagyon gyorsan reagáltunk mindenre. Sok jó egyéni teljesítményt mutattunk be, illetve a kapuban is stabilak voltunk.

Ősszel a Somóczi Kupán 12:9-re nyertünk ellenük, most sikerült jóval jobb játékot bemutatnunk. Ezzel a győzelmünkkel már biztos a felsőház, de ettől még a maradék két mérkőzésen is a maximális teljesítményt várom el.

Gratulálok mindenkinek!

Edző: Gyenes István

 

Országos Leány Bajnokság

Gyermek:

KESI-FTC Utánpótlás 1:7

Nagyon verekedős, sérülésekkel teli mérkőzést vesztettünk el az FTC csapatával szemben. Kulcsjátékosaink nem találták el a kaput.

Serdülő:

KESI-FTC Utánpótlás 2:14

Végig vezetett az FTC, a serdülő meccset gyerekjátékosok játszották végig. A KESI csapat fele sérült, vagy beteg volt, így őrölt fel az ellenfél bennünket.

Edző: Ádám Zsuzsanna

 

Országos Fiú Bajnokság

Gyermek:

KESI - HONVÉD KPS 16:9

Ismét jó kezdés után, sikerült magunkra húzni az ellenfelünket. A véghajrában viszont sikerült sebességet váltanunk és hét góllal nyertünk.

Serdülő:

KESI - HONVÉD KPS 13:8

Sokáig fej-fej mellett haladt a két csapat. A második játékrész vége felé már mi diktáltunk, így magabiztos győzelem lett a vége.

Ifjúsági:

KESI - HONVÉD KPS 5:17

A második negyed közepéig jól tartottuk magunkat. Gratulálok a két győzelemhez!

Edző: Gyenes István, Jánosi István

Fotó: Kohári Péter

 
Közös Családi Napot tartott az úszó és vízilabda szakosztály
2017. december 07. csütörtök, 07:37

Hagyományteremtő céllal került megrendezésre december 2-án az úszó és a vízilabda szakosztály Családi Napja.

A szervezők célja a két sportág közötti együttműködés elmélyítése, valamint a sportolók és családtagjaik számára egy kellemes hangulatú, sportos délután megteremtése volt.

A program játékos vízi vetélkedőkből, valamint vízilabda meccsekből állt, melyen a gyermekek szüleikkel vehettek részt.  A dobogós csapatok jutalom tortában részesültek, de minden résztvevő vehetett át Mikulás csomagot is.

A váltóversenyeken több mint százan, a mérkőzéseken nyolcvanan szerepeltek, kitűnő hangulatban. A szervezők már a helyszínen is rengeteg elismerést kaptak, de a versenyzők szülei különböző fórumokon azóta is sorozatban fogalmazzák meg köszönetüket a kellemes délutánért.

Nyugodtan kijelenthető, a kezdeményezés sikeres volt, a jövő évben folytatás következik!

Galéria a képre kattintva érhető el!

 
A leány kéziseknek ment jobban a hétvégén
2017. december 06. szerda, 08:05

Kecskeméti Sportiskola Kézilabda Szakosztályának eredményei november 27 és december 3 között: a mérleg 6 győzelem és 6 vereség.

Férfi Ifjúsági I. osztály - Kelet

Balmazújvárosi KK - KTE - Kecskeméti Sportiskola 23 - 16

Fiú Serdülő II. osztály - Kelet

Kecskeméti Sportiskola - PLER - Budapest II. 26 - 34

Fiú U14 1. osztály Kelet Alsóház (A-B)

Kecskeméti Sportiskola - Dabas KC VSE 16 - 24

Kecskeméti Sportiskola - Debreceni Sportcentrum KN KFT 26 - 24

Fiú U14 2. osztály Badó László régió

Kecskeméti Sportiskola - Tigrisek Csongrádi KSE 12 - 19

Kecskeméti Sportiskola - Pick Szeged II. 22 - 23

Fiú U10 Badó László régió

Kecskeméti Sportiskola - Tiszakécske VSE 29 - 0

Kecskeméti Sportiskola - KIKI SKFT 22 - 4

Leány U13 1.osztály Kelet - Alsóház (A-B)

Kecskeméti Sportiskola - GVM Europe-Vác 24 - 16

GYÖMRŐI KÉZILABDA AKADÉMIA - Kecskeméti Sportiskola 24 - 22

Leány U10 Badó László régió

Kecskeméti Sportiskola - Tompai SE 22 - 13

Kecskeméti Sportiskola - Hajós FC 18 - 6

 
Házi Mikulás Kupa az Úszószakosztálynál
2017. december 06. szerda, 07:39

2017. december 2-án a Kecskeméti Fürdőben került megrendezésre a Kecskeméti Sportiskola úszószakosztálya által szervezett I. Mikulás Kupa házi úszóverseny.

A versenyen az úszószakosztály négy csoportjából (verseny előkészítő, kis és nagy versenyző, és rekreációs csoport) összesen 60 gyermek vett részt.

Az eseményt számos, a sportban és a sportért dolgozó vendég megtisztelte, többek között Szenes Márton a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

A KESI úszószakosztályában dolgozók nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy minden gyermek jól érezze magát, és elégedetten térjen haza a versenyről. Ennek köszönhetően minden induló mikulás csomagot kapott ajándékba. A versenyszámok leúszása után évjáratos értékelés volt, ahol az I-III. helyezettek érem, míg a IV-VI. helyezettek oklevél díjazásban részesültek. Ezen felül az első helyezettek értékes tárgyjutalmakat (törölköző, úszószemüveg, úszósapkát) kaptak ajándékba.

Az érmek átadásánál Boronkay Péter elit paratriatlonista, kategóriájának világ- és Európa-bajnoka is segített.

A Mikulás Kupán egy bemutató úszás keretében az úszásoktatásból novemberben kikerülő gyerekek közül nyolcan be is bemutatkoztak, akik az 50 méteres versenytávot leúszva adtak bizonyságot tudásukról.

A versenyen számos jó eredmény és sok egyéni csúcs született. A legkiemelkedőbb eredményt Czeglédi Diána érte el, aki a 9 évesek között 50 m háton 0:38:59-es időeredményt úszott, amivel év végén akár az évjáratos országos ranglista első helyét is megszerezheti.

TOVÁBBI KÉPEKÉRT KATTINTSON IDE!

A KESI úszószakosztályában dolgozó szakemberek minden gyermeknek az elért eredményekhez szívből gratulálnak!

Felkészítő edzők és oktatók: Poczó Elemér, Bálint Zoltán, Székely Lilla, Várnagy Kinga, Veszelszkiné Paksi Csilla, Nagy Nikolett, Tóth Dániel.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

8. oldal / 173
Copyright © 2019 Kesi.hu. Minden jog fenntartva.
Készítette: DemiDesign
 

Pillanatok

 

 

Információk

A sportiskola edzőinek fogadóórája az irodában hétfő és csütörtök 8.30-12.00 és 13.00-15.30 között van.

Hirdetés

Kiemelt weblapok: