Címlap

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Névnap

Ma 2019. március 19., kedd, József és Bánk napja van. Holnap Klaudia napja lesz.

Időjárás

Asztalitenisz Tábor 2018
2018. április 23. hétfő, 12:05

 
A Sportiskola vízilabda szakosztályának támogatóit köszöntötték
2018. február 15. csütörtök, 12:41

A Kecskeméti Fürdő éttermében szerda este köszönték meg a Kecskeméti Sportiskola vízilabda szakosztályának azokat a támogatóit, akik a társasági adójukból segítették a szakosztály működését, valamint lehetővé tették, hogy újabb beruházások induljanak.

A Sportiskola nevében Fritz Ágnes köszöntötte a vendégeket, majd a szakosztály vezetője, Jánosi István köszönte meg a megjelent vállalkozók támogatását, és ismertette az ez évi fejlesztési terveket, kiemelve a strand 50 méteres medencéjének a felújítását. Ezután a Kecskeméten játszó magyar vízilabda válogatott szövetségi kapitánya, Märcz Tamás köszöntötte az est résztvevőit. Hangsúlyozta: a kecskeméti fürdő világszínvonalú létesítmény, amelyben örömmel jön a válogatott játszani. Hozzátette, hogy az Európa Kupa A csoportjának selejtezőire érkezett grúz és román válogatott vezetői is elismeréssel beszéltek a fürdőről.

(Galéria a képre kattintva érhető el!)

Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét alpolgármestere visszautalva a szövetségi kapitány köszöntőjére elmondta: jó lenne, ha az ellenzéki képviselők is hallották volna Märcz Tamás szavait, mert ezután átgondolnák azt, hogy érdemese a fürdőberuházást kritizálni. Elmondta, hogy Kecskemét jelenlegi városvezetése ezután is kiemelten fogja támogatni a fiatalok sportolását, ennek érdekében további fejlesztések is történnek. Köszönetet mondott az est vendégeinek, akik támogatásukkal lehetővé tették, hogy jó körülmények között sportolhatnak a fiatalok.

Szenes Márton, a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője pohárköszöntőjében kiemelte, hogy a vállalkozók támogatása is nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy a vízilabda szakosztály komoly fejlődésnek indult Kecskeméten.

Az est folyamán köszöntötték a szakosztály 20 utánpótláskorú játékosait, akik a különböző válogatókra kaptak meghívást. Festő-Hegedűs Bence és Varjú Kenéz az utánpótlás válogatott, míg a többiek a régió tehetségkutató edzésein vehettek rész.

Végezetül a támogatók, a felújítás alatt lévő strandmedence egy-egy gravírozott „emlékcsempéjét” kapták ajándékba.

 
Felsőházban a KESI vízilabda csapatai
2018. február 07. szerda, 08:48

Az utánpótlás korú vízilabdázók bajnoki szezonja félidejéhez érkezett. A Kecskeméti Sportiskola több korosztályos csapata is sikerrel zárta a küzdelmeket az alapszakaszban.

A Kőnigh György Gyermek 2006 bajnokságban 29 csapat szerepel. Közülük 12 gárda játszhat a felsőházban, köztük fiaink is. Két forduló után joggal bízhatunk abban, hogy felveszik a versenyt a legerősebb ellenfelekkel szemben is.

A Markovits Kálmán Gyermek 2005 mérkőzéssorozat alapszakasza is véget ért. A srácok hatalmas bravúrral az utolsó fordulóban aratott győzelemmel biztosították részvételüket a legjobbak között, így az 1-9. helyekig játszhatnak a 35 csapatos bajnokságban.

2004-es születésű játékosaink a Rusorán Péter Gyermek bajnokságban szerepelnek, ahol folyamatosan magas szintű teljesítményt nyújtva vívták ki a jogot a felsőházban történő szereplésre. Ebbe a sorozatba 20 csapat nevezett.

A további sikeres szereplésben bízva, elismerés minden szereplőnek, aki részese ennek a sportsikernek!

 
Sikeresen helytálltak a Kecskeméti Sportiskola csapatai a híres debreceni Főnix Kupán
2018. február 06. kedd, 13:55

A Debreceni Sportcentrum - Sportiskola kézilabda szakosztálya immár 11. alkalommal rendezte meg a Főnix Kupát, melyre Kisvárdától Szombathelyig és Salgótarjántól Szegedig mintegy 76 leány és 61 fiú csapat nevezett. 5-5 leány és fiú korosztályban (U9-U13) mérték össze tudásukat a csapatok hazánk egyik legnagyobb kézilabda utánpótlás tornáján.

A Kecskeméti Sportiskola 4 fiú és 3 leány csapatával képviseltette magát a 3 napos versenyen, több mint 100 fővel. A rendkívül népes mezőnyben sikeresen helytálltak csapataink. Két csapatunk is 1-1 verességgel – a kiírás miatt – 4. és 5. helyen végzett.

 

Eredményeink: http://www.fonixkupa.hu/dokumentumok.php?mappa=1015

 

Leány U11 (2006)

3 győzelem – 2 vereség – 16 induló csapatból a 7. helyen végzett

Edző: Szőke Tünde

Leány U10 (2007)

5 győzelem – 1 vereség – 20 induló csapatból a 5. helyen végzett

Edző: Keserü Szilvia

Leány U9 (2008)

1 győzelem – 4 vereség – 12 induló csapatból a 11. helyen végzett

Edző: Kisjuhász Petra

 

Fiú U13 (2004)

2 győzelem – 3 vereség – 16 induló csapatból a 11. helyen végzett

Edző: Perényi Krisztián

Fiú U12 (2005)

4 győzelem – 1 vereség – 12 induló csapatból a 4. helyen végzett

Edző: Vazul Zsolt: Az ország élvonalához tartozó U12-es korosztályú csapatok ismét összemérték tudásukat, ezúttal Debrecenben. Célunk volt, hogy csapatunk a 3-as döntőbe jusson. Ehhez meg kellett volna nyerni a csoportot, de sajnos a döntő mérkőzésen, a Sajgótarján ellen rosszul kezdtünk és nem tudtuk a mérkőzés végéig behozni a hátrányt. Szerencsére ezután sem adta fel csapatunk a küzdelmeket, hiszen mérkőzésről-mérkőzésre ismét egyre jobban játszottunk. A 4. helyért az ellen a Gyöngyös ellen játszottuk, akiktől novemberben 1 góllal alulmaradtunk. Most nagyon jó játékkal, 6 góllal győztünk. Így a tornát 1 verességgel és 4 győzelemmel a 4. helyen zártuk. Gratulálok a csapatnak a kiváló szerepléshez.

Fiú U11 (2006)

3 győzelem – 2 vereség – 12 induló csapatból a 7. helyen végzett

Edző: Tarjányi Tamás: A 2006-os fiúk három négycsapatos rendszerben versenyeztek a debreceni kupán. A meccsrutin szerzésen felül célunk volt a támadások tudatos irányítása (húzás, szélső befutás), gyors indulások és a befutások elleni védekezés (váltások, labdás játékos távoltartása)

A csoportmérkőzések közben kétszer is hibáztunk, a támadásban teljesítettünk magunkhoz képest alul. Ez a csoport 3. helyet eredményezte, a helyosztón magabiztos játékkal tudtunk nyerni, így a 7. helyezést értük el 12 csapatból (3 győzelem, 2 vereség).

Látszott a fiúkon a folyamatos fejlődés mérkőzésről-mérkőzésre, sajnálom, hogy saját magunkat hoztuk előnytelen helyzetbe, de ebből okulva összeszedte magát a csapat. A kupát hasznosnak ítélem, sokat tanultunk, egyre összeszokottabban játszik a gárda.

 

Fiú U9 (2008)

1 győzelem – 4 vereség – 8 induló csapatból a 6. helyen végzett

Edző: Szabó Adél

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

4. oldal / 173
Copyright © 2019 Kesi.hu. Minden jog fenntartva.
Készítette: DemiDesign
 

Pillanatok

 

 

Információk

A sportiskola edzőinek fogadóórája az irodában hétfő és csütörtök 8.30-12.00 és 13.00-15.30 között van.

Hirdetés

Kiemelt weblapok: